Jääkaappi - ostajan opas | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Jääkaappi - ostajan opas

Luo: 08/24/2012 - 08:30

Kylmääkö ajatuskin jääkaapin ostoon lähtemisestä? Tässä apua valitsemiseen.

1. Jääkaappipakastin?

Jos perhe on iso ja tilaa riittää, voi jääkaapin ja pakastimen hankkia erillisinä, onhan se käytännöllisempää ja taloudellisempaa. Muuten jääkaappipakastin käy hyvin.

2. Kaikki yhdessä laitteessa?

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Kätevimpiä ovat amerikkalaistyyliset jääkaapit erillisine juomanjäähdytyslokeroineen sekä kylmävesi-, jääkuutio- ja jäämurska-automaatteineen.

3. Energialuokitus?

Vuoden 2012 heinäkuun alusta A+ on EU:n alueella minimivaatimus. Jokainen plusmerkki tarkoittaa 20 prosenttia pienempää energiankulutusta.

4. Kompressorit?

Kahdella erillisellä kompressorilla varustetut jääkaapit ovat luotettavimpia ja taloudellisimpia. Lineaarinen kompressori on sekä edistyksellisin että pitkäikäisin. Lisäksi laite on todella hiljainen.

5. Huurteeton?

Kalliimpi Total No Frost -järjestelmä on hintansa väärti. Se ei vain estä sähköä haaskaavaa huurteen kertymistä kylmälaitteen sisään, vaan torjuu myös kosteuden tiivistymisen, joka voi aiheuttaa homehtumista.

6. Jäähdytysjärjestelmä?

Kannattaa valita ilmankiertojärjestelmä. Se mahdollistaa tuoreruokalokeron pikaisen viilennyksen ja pitää huolen siitä, että eri alueiden lämpötilat säilyvät tasaisina.

7. Lämpötilat?

Tavallisen -18-asteisen pakastimen ja tyypillisen 4–8-asteisen kylmätilan rinnalla on hyvä olla 0-asteinen vihanneslaatikko sekä 8-12-asteinen tila juomien kylmentämistä varten.

8. Hygienia?

Ovitiivisteen tulisi pitää bakteerit loitolla.

9. Melutaso?

Laitteen käyttöäänen ei pitäisi ylittää 40 desibeliä.

Magazine
No
No

Osallistu keskusteluun!