Asumisen luottomerkit Jukkatalo, Opkk, K-Rauta, Tikkurila ja Asko | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Asumisen luottomerkit Jukkatalo, Opkk, K-Rauta, Tikkurila ja Asko

Luo: 04/20/2016 - 09:45

Jukkatalo, Opkk, K-Rauta, Tikkurila ja Asko ovat luotetuimmat asumiseen, remontointiin ja sisustukseen liittyvät tuotemerkit.

Jukkatalo säilytti asemansa luotetuimpana talopakettimerkkinä.
Kuva: 
Jukkatalo

Asia käy ilmi vuosittaisesta Luotetuin Merkki –tutkimuksesta, jonka tuloksia Valitut Palat julkisti 14. Huhtikuuta 2016.

Honkarakenne nousi kakkoseksi

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Jukkatalo on säilyttänyt asemansa luotetuimpana talopakettimerkkinä Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Honkarakenteesen ja kolmanneksi eniten Kastelliin.

Honkarakenne nousi luottamusvertailussa kakkossijalle oltuaan vuosi sitten neljäntenä. Kastelli puolestaan putosi nyt kolmannelle sijalle oltuaan vuosi sitten kakkosena.

Neljännellä sijalla talopakettimerkkien luottamusvertailussa oli nyt Omatalo ja viidennellä sijalla Älvsbytalo.

Huoneistokeskus välittäjien kakkonen

Kiinteistövälitysyritysten kolmen kärki säilyi ennallaan vuoden takaiseen kyselyyn verrattuna. Opkk on luotetuin, Huoneistokeskus toiseksi luotetuin ja Kiinteistömaailma kolmanneksi luotetuin kiinteistövälitysketju.

Neljänneksi luotetuin tuotemerkki kiinteistövälittäjien alalla on Huom!, joka oli vuosi sitten viidennellä sijalla. SKV putosi puolestaan viidennelle sijalle oltuaan vuosi sitten neljäntenä.

Rautialle hopeaa, Kodin Terralle pronssia

Rautakauppaketjujen luottamusvertailussa ykkönen oli K-Rauta, kakkonen Rautia ja kolmonen Kodin Terra. Bauhaus oli neljännellä sijalla ja Stark viidennellä sijalla.

Tikkurilalle kaksoisvoitto maaleissa

Sisustus- ja remonttimaaleissa luotetuimmaksi merkiksi kuluttajat äänestivät Tikkurilan. Remontti Ässä, joka sekin on Tikkurilan maali, oli luottamusvertailussa toisena. Kolmanneksi eniten kuluttajat luottavat Teknokseen.

Ikean sijoitus kohentui

Huonekaluliikkeiden luottamusvertailussa Asko säilytti ykkössijansa. Ikea oli nyt kakkosena, kun se vuosi sitten oli neljäntenä. Sotka putosi kolmannelle sijalle oltuaan vuotta aiemmin toisena. Isku putosi neljännelle sijalle, kun se oli vuosi sitten kolmantena. Masku säilytti asemansa viidennellä sijalla.

Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimusta, joka toteutettiin yhdessä brittiläisen Wyman Dillon -tutkimuslaitoksen kanssa viime vuodenvaihteessa. Suomessa kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi noin 2000 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin tilaajarekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Web
No
Yes

Osallistu keskusteluun!