Koti ja puutarha | Valitut Palat

Koti ja puutarha

Tarvikkeet tahranpoistoon, korjauksiin ja muihin askareisiin löytyvätkin jo kaapistasi.


Jos mustajuurta pitäisi verrata muihin kasviksiin, sen voisi sanoa olevan parsan ja maa-artisokan välimuoto. Tämä voikukan sukulainen ansaitsee kuitenkin itseoikeutetusti paikkansa suomalaisten lautasilla, niin monipuolisesta juureksesta on kyse.

Ohjaa vieraat kotiovellesi kauniiden jäälyhtyjen valon loisteessa.

Alumiinifoliosta on muuhunkin kuin voileipien kääreeksi ja televisioantennin korvikkeeksi. Materiaali sopii täydellisesti erimuotoisten lahjojen paketoimiseen, sillä se mukautuu käärittävän tavaran muodon mukaiseksi.

Etkö halua käyttää joulunpyhiä imuroiden joulukuusen neulasia? Kohtele silloin kuustasi kuin leikkokukkakimppua – lisää vettä päivittäin ja ruoki sitä salaisella eliksiirillämme. Näin pidennät joulukuusesi elinikää.

Nämä edulliset, suloiset ja personoidut lahjaideat ystäville ja perheenjäsenille ovat peräisin tee-se-itse -periaatetta noudattavasta InstaCraft-kirjasta. Sinun ei todennäköisesti tarvitse edes lähteä käymään käsityöliikkeessä päästäksesi alkuun.

Siivoamisen taidossa kaikki ovat oikeastaan itseoppineita, mutta tälläkin saralla on asiantuntijoita, joiden ammattimaisilla tekniikoilla sinäkin voit tehdä siivoamisesta helpompaa.

 Koreileeko koirasi halloweenina näyttävässä prinsessa-asussa vai verhoutuuko hän Teräsmiehen hulmuavaan viittaan? 

Pelatkaa seuraavissa halloween-juhlissa näitä uusia ja hauskoja pelejä, jotka sopivat hyvin sekä lapsille että aikuisille.

Saitpa askartelukuumeen sitten tekemällä itse lastesi naamiaisasut tai koristelemalla kurpitsoita, tai olitpa ryhtymässä askartelupuuhiin ensimmäistä kertaa, näillä halloween-askarteluohjeilla koristelet kotisi helposti ja edullisesti – ilman, että ne näyttävät halvalta.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Koti ja puutarha