Asiakaspalvelu | Valitut Palat

Asiakaspalvelu

Olemme aina käytettävissäsi

Kun haluat tilata tuotteitamme tai sinulla on niistä kysyttävää ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

• Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@valitutpalat.fi
• Osoite: Valitut Palat Asiakaspalvelu, PL 106, 00381 Helsinki
• Puhelin: 0203 31500 arkisin klo 8–18 Puhelun hinta 8,4 snt/min

Valitut Palat on lehti sinulle

  • kun haluat tietää enemmän uutisten ja ajankohtaisten aiheiden taustoista

  • kun haluat arkeen iloa ja hyvinvointia

  • kun haluat nauttia elämästä ja hyvistä lukuhetkistä

Supertarjouksemme sinulle:

  • Saat Valitut Palat -lehdet kestotilauksena huippuedullisesti. Laskun saat ensimmäisen lehden mukana.

  • Jatkossa tilaus laskutetaan vuoden välein. Seuraavan jakson alkamisesta ilmoitamme sinulle hyvissäajoin etukäteen. Tilauksesi jatkuu automaattisesti niin kauan kuin itse haluat.

  • Kestotilaajana saat Valitut Palat suoraan kotiisi vaivattomasti ja aina edullisemmin kuin määräaikaiset tilaajat. Tutustumisjakson päättyessä tilauksesi jatkuu automaattisesti. Voit kuitenkin keskeyttää tilauksen milloin tahansa vain ilmoittamalla meille. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Tilauksen päättyessä veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitettujen lehtien hinta. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun.

  • Tarjous koskee vain Suomeen tehtäviä tilauksia. Ei koske lahjatilauksia. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Valitut Palat pidättää oikeuden tilauksen hyväksymiseen.

Asiakasneuvojamme vastaavat mielellään kysymyksiisi numerossa 0203 31500 arkisin klo 8-18 (puhelun hinta 8,4 snt/min). Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@valitutpalat.fi. Valitut Palat/CIL Suomi Oy, Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki

Voit tehdä osoitteenmuutoksen täältä.

Askarruttaako mieltäsi jokin tilaukseesi liittyvä asia? Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, tutustu asiakkaidemme yleisimmin esittämiin kysymyksiin. Ehkä vastaus kysymykseesi löytyy täältä:

Miten teen osoitteenmuutoksen?

Osoitteenmuutoksen voit tehdä suoraan verkkolomakkeemme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Saamme automaattisesti päivitetyt osoitetiedot Postilta ja Maistraatilta.

Olenko mukana arvonnoissa?

Voit saada voittomahdollisuuksia postitse, puhelimitse tai sähköpostilla. Kaikki ohjeiden mukaan palautetut KYLLÄ- ja EI-vastaukset ovat mukana arvonnoissa. Voittomahdollisuuksia saatuasi voit osallistua arvontaan myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Pidä tällöin käsillä vastaanottamasi tarjous sekä asiakasnumerosi.

Mitä tehdä, jos Valitut Palat -lehti ei tule ajallaan?

Postitamme Valitut Palat -lehdet niin, että ne saapuvat asiakkaillemme kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Jos et ole saanut lehteä ensimmäisen viikon aikana, ja tilauksen tekemisestä on enemmän kuin kaksi viikkoa aikaa, postitamme sinulle puuttuvan lehden, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miksi saan huomautuslaskun, vaikka olen jo maksanut tuotteen tilauksen?

Jos laskusi maksamisesta on vain muutama päivä aikaa, on lehtesi huomautuslasku todennäköisesti ehtinyt postiin ennen kuin maksusuorituksesi on kirjautunut asiakasrekisteriimme. Jos haluat varmistaa, että maksusi on saapunut perille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miksi saan laskun, vaikka olen peruuttanut tuotteen?

Jos tuotteen peruuttamisesta on kulunut alle viikko, on lasku todennäköisesti ehtinyt postiin ennen kuin olemme ehtineet kirjaamaan peruutuksesi asiakasrekisteriimme. Jos haluat varmistaa, että peruutuksesi on vastaanotettu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten voin ottaa yhteyttä lehden toimitukseen?

Jos haluat ottaa yhteyttä suoraan Valitut Palat –lehden toimitukseen, laita sähköpostia osoitteeseen lehtitoimitus@valitutpalat.fi tai lähetä kirje osoitteeseen Valitut Palat, PL 106, 00381 Helsinki. Huom! Jos asiasi koskee tilaustasi, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Miten voin maksaa tuotteen osamaksulla?

Jos tarjouksen yhteydessä on ollut maininta osamaksuvaihtoehdosta, on laskuun eritelty valmiiksi vaihtoehdot sekä kokonaissummalle että ensimmäiselle osamaksuerälle. Jos haluat maksaa tuotteen erissä, maksa ainoastaan ensimmäinen erä. Postitamme loppuerien laskut sinulle, kun ensimmäisen erän suoritus on kirjautunut järjestelmäämme.

Miten voin palauttaa tuotteen?

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian. Viallisen tuotteen voit palauttaa ilman erillisiä kuluja osoitteeseen Valitut Palat, Hakakalliontie 10, 05460 Hyvinkää. Muista laittaa pakettiin myös tuotteen lasku!

Mihin ilmoitan tunnistekoodin?

Voit ilmoittaa postitse saamasi tunnistekoodin osoitteessa http://valitutpalat.fi/vahvistus/

Miksi järjestämme arvontoja?
Useimmiten ihmiset ilahtuvat saadessaan mahdollisuuden voittaa. Kustannamme korkealaatuisia tuotteita – Valitut Palat ja Meidän Suomi -lehtiä, Kirjavalioita, tietokirjoja, musiikkikokoelmia, kirja- ja musiikkisarjoja sekä ravintolisiä – ja arvonnat ovat tarjouskirjeidemme "huomionherättäjiä", jotka pysähdyttävät tutustumaan tarjouksiimme. Tuotteidemme korkea laatu antaa puolestaan hyvän syyn vastata tarjoukselle ''kyllä''. Arvonnat vaikuttavat siten myös siihen, että voimme pitää hinnat alhaisina: mitä useammat tilaavat tuotteitamme, sitä suuremmat ovat painosmäärämme ja sitä edullisempia tarjouksia voimme tehdä.

Osallistuminen ei maksa mitään
Valittujen Palojen arvonnoissa ei ole osallistumismaksua. Kaikki annettujen ohjeiden mukaan, määräajassa meille palautetut arpanumerot osallistuvat arvontaan, ja kaikki voitot arvotaan ja jaetaan sääntöjen mukaisesti.

Miten arvonta tapahtuu?
Tietokone arpoo sääntöjen mukaisesti palautettujen ja tallennettujen numeroiden joukosta voittajan tai voittajat. Suurimmissa arvonnoissamme on mukana viranomaisen edustaja valvomassa, että kaikki tapahtuu puolueettomasti.

Voittoja jaettu yli 10 miljoonan euron arvosta
Valitut Palat on jakanut voittoja tähän mennessä jo yli 10 miljoonan euron arvosta. Voitot ovat jakaantuneet yli 190 000 voittajan kesken. Suurien arvontojen lisäksi järjestämme lukuisia kampanjakohtaisia arvontoja.

Voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti
Rahavoitoista tiedotamme aina kirjatulla kirjeellä suoraan voittajille. Pyydämme rahavoittojen voittajia ottamaan yhteyttä arvonta-asiainpäällikköömme, joka järjestää voiton luovutuksen voittajan toivomuksen mukaisesti. Tavaravoitot postitamme voittajille yleensä onnittelukirjeen kera.

Voittajien julkistaminen
Virallinen luettelo voittajista on pyynnöstä saatavissa Valituista Paloista neljän viikon kuluttua suurimmista arvonnoista. Suurimpien voittojen voittajien nimet julkaistaan myös Helsingin Sanomissa ja mahdollisesti muissa päivälehdissä. Arvontapäivä ja lehti-ilmoitusten julkaisupäivät kerrotaan arvonnan virallisissa säännöissä; säännöt ovat nähtävissä jokaisessa postitse lähettämässämme tarjouksessa, johon liittyy mahdollisuus osallistua arvontaan. Valitut Palat -lehdessä ilmoitetaan uusien voittajien nimet noin kolmen kuukauden välein. Arvontavoittajien nimet julkaistaan myös internet-sivuillamme.

Tasavertaiset voittomahdollisuudet
Jokaisessa arvonnassamme on luonnollisesti paljon enemmän osallistujia kuin voittoja on jaossa, mutta jokaisella sääntöjen mukaisesti arvontaan osallistuvalla arpanumerolla on tasavertaiset voittomahdollisuudet. Jos saat Valituilta Paloilta samaan arvontaan arpanumeroita useamman kerran, ne kannattaa aina palauttaa; jokainen arpanumero antaa yhden voittomahdollisuuden. Mitä useammilla arpanumeroilla olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. Jos et joitakin numeroita ehdi tai voi palauttaa, se ei vaikuta aikaisemmin palauttamiisi numeroihin: ne säilyvät joka tapauksessa tietokannassamme arvontaan saakka.

Kaikki voitot jaetaan
Sääntöjemme mukaisesti kaikki arvonnoissa arvottaviksi ilmoitetut voitot arvotaan ja jaetaan. Joissakin harvinaisissa tapauksissa, kun arvottua voittajaa ei yrityksistä huolimatta ole tavoitettu, voitto on luovutettu hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi lastensairaaloihin, vanhainkoteihin ja nuorisotyöhön.

Rahavoitot odottavat pankkitilillä
Varmistaaksemme että arvontojen voitot voidaan aina luovuttaa voittajille sääntöjen mukaisesti Valitut Palat tallettaa pankkiin etukäteen riittävän rahasumman nimenomaisesti tätä tarkoitusta varten.

Voitot ovat voittajille verottomia
Valitut Palat maksaa voitoista arpajaisveron, joten rahavoitot luovutetaan voittajille lyhentämättöminä – ''puhtaana käteen''.

"Vain vastaamalla voit voittaa"
Voidakseen voittaa suurissa arvonnoissamme osallistujien on palautettava heille lähetetyt arvontatositteet arpanumeroineen ohjeiden mukaisesti kulloinkin annetussa määräajassa. Vastausohjeet annetaan arvontatositteissa. Vain poikkeustapauksissa arpanumeroita ei tarvitse palauttaa, vaan ne tallennetaan tiedostoomme valmiiksi arvontaa varten, mutta tästä kerrotaan tarjouksissa erikseen.

Annettu vastausaika
Arvonnoissamme mainittu vastausaika tarkoittaa sitä aikaa, joka asiakkaalla on tarjoukseen tutustumiseen. Sen lisäksi laskemme kolme arkipäivää arvontatositteen postin kulkuun.

"Olet jo voinut voittaa!"
Joskus suoritamme arvonnan jo ennen tarjouksen lähettämistä. Tällöin voittonumero arvotaan etukäteen ja pidetään salaisena annettuun määräpäivään saakka. Voittajan henkilöllisyys selviää vasta, kun arpanumero tarkistetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti.

Osallistumisoikeus
Oikeus osallistua Valittujen Palojen järjestämiin arvontoihin on jokaisella, joka saa henkilökohtaisia arpanumeroita. Samaan arvontaan voi osallistua useilla arpanumeroilla eli arpanumerot kannattaa palauttaa joka kerta.

Myös ''EI"-vastaukset osallistuvat arvontaan
Ellei kyseessä ole vain tilaajille tarkoitettu arvonta, sinulla on mahdollisuus voittaa täysin riippumatta siitä, vastaatko tarjotulle tuotteelle "kyllä" tai "ei" - eli riippumatta siitä, tilaatko tarjotun tuotteen vai osallistutko pelkästään arvontaan. Liitämme tarjouskirjeisiimme usein erilliset KYLLÄ- ja EI-vastauskuoret siksi, että pystymme näin käsittelemään meille saapuvan postin sujuvammin, ja tilaajat saavat haluamansa tuotteen mahdollisimman nopeasti. EI-kuorissa saapuneet tositteet toimitetaan suoraan tietokoneelle tallennettaviksi. KYLLÄ-kuorissa saapuneet tositteet toimitetaan puolestaan tilausten käsittelyyn, missä myös arpanumerot tallennetaan tietokoneella.

Vain tilaajille tarkoitetut arvonnat
Kesällä 2011 tuli voimaan laki, joka mahdollistaa myös pelkästään tilaajille järjestetyt arvonnat. Kun tällainen arvonta on kyseessä, siitä kerrotaan selkeästi tarjousaineistossa.

Asiakasneuvojat ovat valmiina palvelemaan
Jos kaipaat lisätietoja arvonnoistamme, tarjouksistamme tai tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun kirjoitat tai soitat meille, kerro asiakasnumerosi; se auttaa meitä palvelemaan Sinua nopeasti.

Onnea arvontoihin!

Voit lähettää asiakaspalveluumme yhteydenottopyynnön. Pyrimme vastaamaan yhteydenottopyyntöihin puhelimitse tai sähköpostilla kahden arkipäivän sisällä.


Yes