Porkkana-omena-punajuurisalaatti | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Porkkana-omena-punajuurisalaatti

Luo: 08/21/2013 - 16:26

Omenoista saa runsain mitoin terveyshyötyjä. Ne sisältävät paljon liukenevia kuituja, jotka auttavat alentamaan kolesterolitasoa. Yhdessä omenassa on keskimäärin vain 65 kaloria, joten ne ovat myös maukas, vähäkalorinen välipala.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4 hengelle
Valmistelu 15 minuuttia
Marinointi 30 minuuttia

Raasta 2 porkkanaa ja 1 pieni kypsä punajuuri suureen tarjoilukulhoon.

Valmista ranskalainen salaatinkastike yhdistämällä 3 ruokalusikallista oliiviöljyä, 1/2 ruokalusikallista valkoviinietikkaa, 1/2 ruokalusikallista balsamietikkaa, 1/2 teelusikallista sinappia, ripaus sokeria ja hieman suolaa ja pippuria.

Lisää 3 ruokalusikallista rusinoita, 2 ruokalusikallista cashewpähkinöitä ja 4 ruokalusikallista ranskalaista salaatinkastiketta tarjoilukulhoon.

Hienonna 2 punaista omenaa (älä kuori niitä). Sekoita omenat salaatin joukkoon. Varmista, että omenat peittyvät salaatinkastikkeeseen, etteivät ne tummu.

Marinoi salaattia 30 minuuttia ennen tarjoilua.

KOKIN VINKIT

Kun kypsennät raakaa punajuurta, laita pieni kokonainen punajuuri lävikköön kattilassa kiehuvan veden päälle. Höyrytä 15 minuuttia tai kunnes punajuuri on kypsä mutta yhä kiinteä. Huuhdo se kylmällä juoksevalla vedellä ennen kuorimista. Anna jäähtyä ennen raastamista. Älä kypsennä punajuurta liikaa, koska pehmeä punajuuri ei ole helppo raastettava ja salaatin rapeus katoaa.

Yksi annos sisältää: 131 kcal, 1 g proteiinia, 6 g hiilihydraatteja joista 6 g sokereita, 11 g rasvaa josta 2 g tyydyttyneitä rasvahappoja, 2 g kuituja

Resepti on kirjasta Superruokaa helposti ja herkullisesti

Book
No
No

Osallistu keskusteluun!