Kasvis-tonnikalaburgerit | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Kasvis-tonnikalaburgerit

Luo: 05/21/2013 - 15:24

Nämä makoisat ja ravinnerikkaat hampurilaiset eivät katoa ainoastaan terveysintoilijoiden suihin. Tarjoile sitruunajääteen ja bataattichipsien kanssa.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

6 HENGELLE
Valmistelu: 10 minuuttia
Kypsennys: 20 minuuttia

0,5 dl hienonnettua sipulia
1 murskattu valkosipulinkynsi
2,5 dl silputtua kesäkurpitsaa
2,5 dl silputtua keltaista kurpitsaa
2,5 dl silputtua porkkanaa
1 kevyesti vatkattu kananmuna
5 dl täysjyväleivän muruja
1 tölkki (150 g) hiutaletonnikalaa valutettuna
¼ tl suolaa
¼ tl pippuria
1 tl voita
6 hampurilaissämpylää puolitettuna
6 cheddarviipaletta
6 salaatinlehteä
6 tomaattiviipaletta

1. Kuullota sipulia ja valkosipulia paistinpannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää kesäkurpitsa, kurpitsa ja porkkana. Kuullota kunnes ne ovat pehmenneet. Valuta ja jäähdytä huoneenlämmössä.

2. Yhdistä kananmuna, leivänmurut, tonnikala, suola ja pippuri suuressa kulhossa. Lisää kasvissekoitus. Muotoile kuusi pihviä.

3. Lisää öljyä pannulle. Paista pihvejä 3–5 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskistuneet kevyesti. Kokoa hampurilaisiin myös juustoa, salaattia ja tomaattia.

 
Web
No
No

Osallistu keskusteluun!