Seitsemän herkullista muunnosta perinteisestä hampurilaisesta | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Seitsemän herkullista muunnosta perinteisestä hampurilaisesta

Luo: 05/21/2013 - 14:24

Tavalliset hampurilaiset maistuvat tietysti ihanilta, mutta vaihtelu virkistää.

Herätä leipääntyneet makunystyräsi näillä suussa sulavilla resepteillä, joilla loihdit hampurilaisia lampaanlihasta, tonnikalasta, porsaanlihasta, kanasta, kalkkunasta ja kasviksista. Onnistut myös valmistamaan tulisemman version perushampurilaisesta. Lisäksi heitimme soppaan tuoreen ketsupin reseptin! Miksi ostaisit kaupan ketsuppia, vaikka kotitekoinen maistuu paljon paremmalta?

Lampaanlihaburgereita hedelmärelissin kera

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Hedelmäinen relissi piristää vähärasvaisia, mehukkaita hampurilaisia. Tarjoile vihreän salaatin tai salaattisekoituksen kanssa.
Resepti

Possu-omenahampurilaisia chilikastikkeella

Vähärasvaisesta porsaan jauhelihasta, omenasta ja kevätsipulista koottu hampurilainen on yhtä maistuva vaihtoehto kuin lihaisa serkkunsa. Loraus chilikastiketta antaa sille juuri sopivasti potkua. Tarjoile jääkylmän oluen kaverina.
Resepti

Välimerellisiä hampurilaisia tulisen tomaattisalsan kera

Aurinkokuivatut tomaatit antavat hampurilaiselle mehukkuutta, joten voit käyttää vähärasvaista naudan jauhelihaa, eikä rasvaa tule ikävä. Valkosipuli ja yrtit luovat välimerellisen makuelämyksen, ja tuore chili sekä tomaattisalsa lisäävät tulisuutta.
Resepti

Falafelpitaleipiä

Falafel on suosittua katuruokaa Keski-idässä. Värikkään ja rouskuvan salaatin kera tarjoiltu falafelpitaleipä on paitsi herkullista, myös hauskaa syötävää.
Resepti

Kasvis-tonnikalaburgerit

Nämä makoisat ja ravinnerikkaat hampurilaiset eivät katoa ainoastaan terveysintoilijoiden suihin. Tarjoile sitruunajääteen ja bataattichipsien kanssa.
Resepti

Kalkkunahampurilaisia tuoreen ananassalsan kanssa

Kalkkunaburgerit ja karibialaistyyppinen salsa hivelevät makunystyröitä. Salainen ainesosa omena antaa ruokaan mehevyyttä ja makua.
Resepti

Yrttiset kana-omenaburgerit

Tämä resepti keventää hampurilaista ja antaa uutta makua. Omenaraaste, tuore salvia ja timjami mehevöittävät kokonaisuutta. Tarjoile makean hunajasinappikastikkeen kanssa.
Resepti

Kotitekoinen ketsuppi

Jätä valmisketsuppi kauppaan – itse tehty maistuu paljon paremmalta ja siihen voi hyvin käyttää loppukesän viimeiset tomaatit.
Resepti

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!