Kulttuuri | Valitut Palat

Kulttuuri

Varhaiset olympialaiset olivat toistaan kummallisempien lajien ihmeellinen sekasotku.

Laulaja Juha Tapio on arvostetuin suomalainen muusikko. Toiseksi eniten suomalaiset arvostavat Hectoria eli Heikki Harmaa ja kolmanneksi eniten Katri Helenaa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen kyselystä.
 

 

Tuttu joululaulu tai -virsi kuuluu monen jouluun. Se luo oikean joulutunnelman. Kanttori, piispa, virsisäveltäjä ja -runoilija kertovat joulunsa lauluista.

Ari Koponen alias Brother Christmas halusi luoda oman mallinsa hyväntekeväisyyteen. Hän yhdistää auttamisesta kiinnostuneet ja apua tarvitsevat, ja on tuonut lyhyessä ajassa iloa jo tuhansien ihmisten elämään. Vaikka sankarin nimessä onkin joulu, avustustyötä tehdään ympäri vuoden ja eri puolilla Suomea.

Jos kummitusjutut ovat saaneet sinut tuntemaan pelkoa, nämä selitykset rauhoittavat hermojasi. 

Paula Koivuniemi täyttää 70 vuotta! Merkkipäivän kunniaksi julkaisemme uudelleen Valittujen Palojen tekemän erikoshaastattelun, jossa Paula kertoo muun muassa urastaan ja miessuhteistaan.

Torstaina 4.5.2017 Esko Rahkosen kuolemasta on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta. Rahkonen nousi suomalaisen iskelmäyleisön tietoisuuteen vuonna 1965 tekemällään ensilevytyksellä Syvä kuin meri. Yli 40 vuotta kestäneellä urallaan hän lunasti paikkansa suomalaisen tanssi-iskelmän huipulla niin levylaulajana kuin keikka-artistinakin.


Meillä pääsiäisen viettoon kuuluvat olennaisena osana pajut ja koivunoksat. Niistä voidaan koristella myös erityisiä virpomisvitsoja.

Ystävänpäivä lähestyy ja monien mielestä kimppu pitkävartisia ruusuja yhdistyy suoraan rakkautta ja ystävyyttä juhlistavaan päivään. Tiesitkö, että tämän kukkien kuningattaren suosion takana on Ruotsin kuningas?

Tilaa syöte RSS - Kulttuuri