Tutkimus suomalaisten luottamuksesta johtajiin: Jorma Ollila luotetuin yritysjohtaja | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Tutkimus suomalaisten luottamuksesta johtajiin: Jorma Ollila luotetuin yritysjohtaja

Luo: 05/07/2013 - 13:13

Nokian entinen toimitusjohtaja ja Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila on yritysjohtaja, johon suomalaiset luottavat eniten. Toiseksi eniten yleisö luottaa Koneen toimitusjohtajaan Matti Alahuhtaan ja kolmanneksi eniten Sammon hallituksen puheenjohtajaan Björn Wahlroosiin. Asia käy ilmi Valittujen Palojen yhdessä brittiläisen Wyman Dillon –tutkimuslaitoksen kanssa tekemästä tutkimuksesta.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Neljäntenä yritysjohtajien luotettavuusvertailussa on Hjallis Harkimo, viidentenä Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila ja kuudentena Marimekon entinen toimitusjohtaja Kirsti Paakkanen.

Stephen Elop seitsemänneksi luotetuin

Nokian nykyinen toimitusjohtaja Stephen Elop on luottamusvertailussa seitsemäntenä ja OP-Pohjola –ryhmän pääjohtaja Reijo Karhinen on kahdeksantena.

Jorma Ollilan nimesi luotetuimmaksi yritysjohtajaksi 19 prosenttia vastaajista. Ollilaan luottavat sekä miehet että naiset suhteellisesti yhtä paljon.

Matti Alahuhta nauttii suurta kannatusta erityisesti miesvastaajien keskuudessa, kun taas laajasti julkisuudessa olleet Hjallis Harkimo, Mika Ihamuotila ja Kirsti Paakkanen nauttivat suurempaa luottamusta naisvastaajien keskuudessa. Björn Wahlroosiin ja Stephen Elopiin luottavat sekä naiset että miehet suhteellisesti yhtä paljon.

Näin tutkimus tehtiin

Tutkimus toteutettiin vuoden 2012 lopulla osana Reader’s Digestin laajaa Luotetuin merkki –tutkimusta (European Trusted Brands). Suomessa noin 900 vastaajaa nimesi avoimeen kysymykseen yritysjohtajan, johon luottaa eniten. Kyselyn otos poimittiin tilaajarekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi. Tutkimuksen virhemarginaali on enintään +/- 2,5 prosenttiyksikköä.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen (09) 503 4657 tai 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela (09)503 4655 tai 050595 5143.


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 18 eri kielellä ja 46 eri painoksena.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!