Suomi luottaa Buranaan | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Suomi luottaa Buranaan

Luo: 04/27/2016 - 13:30

Orionin Burana on luotetuin särkylääkemerkki Suomessa vuonna 2016.

Kuva: 
Orion

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa GlaxoSmithKlinen tuotemerkkiin Panadoliin ja kolmanneksi eniten Ibumaxiin, joka on Vitabalansin tuotemerkki. Särkylääkkeiden kolmen kärki säilyi ennallaan vuoden 2015 tutkimukseen verrattuna. Asia käy ilmi Valittujen Palojen vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Multi-tabs luotetuin vitamiinivalmistemerkki

Luotetuin vitamiinivalmistemerkki Suomessa on Multi-tabs, jonka taustalla on Pfizer-konserniin kuuluva Ferrosan. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Orionin Multivita-tuotemerkkiin. Kolmantena luottamusvertailussa on Vitaepro. Vitamiinivalmistemerkkien kärkikaksikko säilyi ennallaan vuoden 2015 tutkimukseen verrattuna, mutta Vitaepro nousi kolmannelle sijalle oltuaan vuosi sitten sijalla 7.

Finrexin ykkönen yskä- ja flunssalääkkeissä

Yskä- ja flunssalääkkeissä luotetuin tuotemerkki on Finrexin, jota markkinoi Takeda-konserniin kuuluva Leiras. Toiseksi eniten suomalaiset luottavat saman yhtiön Codesan-tuotteeseen. Kolmantena yskä- ja flunssalääkkeiden luottamusvertailussa on Resilar, joka on Orionin tuotemerkki. Kärkikolmikon keskinäinen järjestys säilyi ennallaan vuoden takaiseen tutkimukseen verrattuna.

Vogel on luontaistuotemerkkien luotetuin

Luontaistuotemerkkien sarjassa luotetuin on A.Vogel. Toisena luottamusvertailussa on nyt Life ja kolmantena Vitaepro. Vuosi sitten ykkösenä oli Möller, kakkosena Vitaepro ja kolmantena Tri Tolonen -tuotesarja.                                        

Benecol on luotetuin terveysvaikutteinen elintarvike

Raisio Oyj:n kehittämä Benecol-tuotesarja on säilyttänyt asemansa Suomen luotetuimpana terveysvaikutteisena elintarvikemerkkinä. Toiseksi eniten kuluttajat luottavat Valioon ja kolmanneksi eniten Beceliin ja Becel Pro Activiin, joiden taustalla on kansainvälinen elintarvikekonserni Unilever. Vuosi sitten Becel ja Becel Pro Activ olivat toisella sijalla ja Valio kolmannella sijalla.

Terveystalo vahvin lääkäriasemien luottamusvertailussa

Terveystalo nousi luotetuimmaksi yksityiseksi lääkäriasemamerkiksi oltuaan vuosi sitten luottamusvertailun kakkonen. Luottamusvertailun kakkonen oli nyt Mehiläinen, joka oli vuosi sitten ykkösenä. Diacor säilytti asemansa luottamusvertailun kolmosena.

Instrumentarium on luotetuin optikkoliike

Optikkoliikkeiden luottamusvertailussa viiden kärki säilyi ennallaan. Ykkönen oli Instrumentarium. Toisella sijalla on Silmäasema ja kolmantena Nissen. Specsavers oli neljäntenä ja Synsam viidentenä.


Näin tutkimus tehtiin
Kysely on osa Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimusta, joka toteutettiin yhdessä brittiläisen Wyman Dillon -tutkimuslaitoksen kanssa viime vuodenvaihteessa. Suomessa kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi noin 2000 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin tilaajarekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Web
No
Yes

Osallistu keskusteluun!