Sinapilla höystettyä ruusukaalia ja uusia perunoita | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Sinapilla höystettyä ruusukaalia ja uusia perunoita

Luo: 05/26/2015 - 13:59

Ruusukaalit ovat kuin minikokoisia kaalinkeriä. Ne ovat täynnä hyödyllisiä ravintoaineita ja oikein valmistettuna niistä saa herkullisen aterian lisäkkeen.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Kypsennys: 15 minuuttia

280 g ruusukaalia (suuret voi puolittaa)
340 g uusia perunoita kuorineen ja puolitettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hienonnettua salottisipulia tai sipulia
60 g vähärasvaista kinkkua tai ilmakuivattua kinkkua kuutioina
2 tl Dijon-sinappia
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria

1. Höyrytä ruusukaaleja ja perunoita noin 8-10 minuuttia kunnes ne ovat sopivan pehmeitä. Valuta vesi.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

2. Kuumenna öljy suuressa teflonpannussa keskilämmöllä. Lisää salottisipuli ja kuullotta noin 2-3 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon kinkku ja sinappi. Lisää ruusukaalit, perunat, suola ja pippuri. Kuumenna noin 2 minuuttia ja tarjoile heti.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!