
Ruusukaalit ovat kuin minikokoisia kaalinkeriä. Ne ovat täynnä hyödyllisiä ravintoaineita ja oikein valmistettuna niistä saa herkullisen aterian lisäkkeen.
4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Kypsennys: 15 minuuttia
280 g ruusukaalia (suuret voi puolittaa)
340 g uusia perunoita kuorineen ja puolitettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hienonnettua salottisipulia tai sipulia
60 g vähärasvaista kinkkua tai ilmakuivattua kinkkua kuutioina
2 tl Dijon-sinappia
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
1. Höyrytä ruusukaaleja ja perunoita noin 8-10 minuuttia kunnes ne ovat sopivan pehmeitä. Valuta vesi.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
2. Kuumenna öljy suuressa teflonpannussa keskilämmöllä. Lisää salottisipuli ja kuullotta noin 2-3 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon kinkku ja sinappi. Lisää ruusukaalit, perunat, suola ja pippuri. Kuumenna noin 2 minuuttia ja tarjoile heti.
Osallistu keskusteluun!