Marinoidut lammaskebabit ja grillatut vihannekset | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Marinoidut lammaskebabit ja grillatut vihannekset

Luo: 03/08/2013 - 11:17

Grillattuna lammas loistaa parhaimmillaan. Lisää maukkautta käyttämällä korianteria, limeä, minttua ja kuminaa. Tämä alkuruoka kruunaa lämpimän päivän!

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4 ANNOSTA
Valmisteluaika: 30 minuuttia
Paistoaika: 12 minuuttia

1 dl puristettua limen mehua
1 rkl hienonnettua, tuoretta korianteria
1 rkl hienonnettua, tuoretta minttua
2 tl jauhettua kuminaa
1 tl hienonnettua jalapenoa (suojaa kätesi poistaessasi siemenet ja sisukset)
½ tl merisuolaa
1/8 tl rouhittua mustapippuria
450 g luutonta lampaan ulkofilettä leikattuna 20 (noin 5x2,5cm) palaan
8 palaa kesäkurpitsaa (2,5cm)
8 lohkoa punasipulia (reilun sentin paksuisia)
16 kirsikkatomaattia

1. Sekoita limen mehu, korianteri, minttu, kumina, jalapenot, suola ja pippuri keskikokoisessa kulhossa. Kaada puolet seoksesta toiseen kulhoon.

2. Laita lihat toiseen kulhoon ja kesäkurpitsa, sipulit ja tomaatit toiseen. Kääntele aineksia mausteliemessä ja anna maustua huoneenlämmössä noin 10 minuutin ajan.

3. Lämmitä grilli keskilämmölle. Laita lihapalat ja vihannekset neljään metallitikkuun tasaisin välein. Sivele jäljelle jääneellä marinadilla.

4. Grillaa kebabeja tasaisesti pyöritellen noin 12 minuuttia tai kunnes liha saavuttaa halutun kypsyysasteen. Asettele lautaselle ja tarjoile.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!