Kastanja-herkkutattikeitto | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Kastanja-herkkutattikeitto

Luo: 10/01/2015 - 11:15

Syksy on kastanjoiden aikaa ja tämä täyteläinen ja hienostunut keitto on hyvä tapa hyödyntää niitä. Jos sinulla on aikaa, voit paahtaa ja soseuttaa kastanjat itse sen sijaan, että ostaisit valmista kastanjasosetta.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4 annosta
Esivalmistelut: 10 minuuttia
Keittoaika: 35 minuuttia

2 rkl öljyä
2 hienoksi silputtua sipulia
200 g viipaloituja herkkutatteja
2 1/4 dl kuivaa punaviiniä
250 g makeuttamatonta kastanjasosetta
1 1/2 dl liha- tai kanalientä
Suolaa ja mustapippuria myllystä
1 rkl maissitärkkelystä
2 1/2 dl kermaa
Rapeakuorista leipää tarjoiluun

1. Kuullota sipulit kuumassa öljyssä suuressa kattilassa. Lisää sienet ja paista keskilämmöllä 10 minuuttia eli kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Lisää viini ja keitä kunnes alkoholi on haihtunut.

2. Lisää kastanjasose ja sekoita hyvin. Lisää sitten lihaliemi, mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta 20 minuuttia, älä anna kiehua.

3. Sekoita maissitärkkelys kermaan ja lisää keittoon. Kiehauta nopeasti. Tarjoile rapeakuorisen leivän kanssa.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!