Artisokka-tomaatti-crostini | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Artisokka-tomaatti-crostini

Luo: 04/27/2016 - 08:38

Joka piknikille tarvitsee alkuruoan, jotta homma saadaan käyntiin. Nämä paahdetut alkupalat sopisivat yhteen kuivatun salamiviipaleen, esimerkiksi sopressatan, kanssa.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 2 minuuttia

175 g marinoituja artisokkia hyvin valutettuna ja lohkottuna
1 iso suuriksi paloiksi pilkottu tomaatti, josta siemenet poistettu
0,5 dl kivettömiä mustia oliiveja pilkottuna suuriksi paloiksi
2 rkl silputtua persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
8 ohutta viipaletta italialaista leipää kevyesti paahdettuna

1. Yhdistä keskikokoisessa kulhossa artisokat, tomaatti, oliivit, persilja, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

2. Jaa artisokkasekoitus tasaisesti leivänpaloille juuri ennen tarjoilua.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!