Kuulokkeet - ostajan opas | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Kuulokkeet - ostajan opas

Luo: 06/20/2013 - 11:25

Silmät auki ja korvat hörölle, niin löydät juuri oikeanlaiset kuulokkeet. Nappikuulokkeet ovat yksinkertaisin ja usein myös huokein vaihtoehto. Osa malleista on tarkoitettu erityisesti liikuntaan.

Silmät auki ja korvat hörölle, niin löydät juuri oikeanlaiset kuulokkeet.

Nappikuulokkeet

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Yksinkertaisin ja usein myös huokein vaihtoehto. Osa malleista on tarkoitettu erityisesti liikuntaa varten, jolloin ne takaavat erinomaisen äänentoiston, vaimentavat ulkoiset äänet ja ovat lisäksi veden- ja hienkestäviä.

In ear -tulppakuulokkeet

Silikonitulppiensa ansiosta kuulokkeet istuvat hyvin ja vaimentavat näin korvaan kuuluvia häiriöääniä. Ääni tulee tulppakuulokkeista suoraan tärykalvolle, jolloin äänenlaatu on poikkeuksellisen hyvä liikkuessakin.

Sankakuulokkeet

Korvaa pienemmät, kevyet kannettavat sankakuulokkeet tehdään mukavuuden ehdoilla. Musiikin kuunteluun kotona kannattaa valita sankakuulokkeet, joiden tyynyt peittävät koko korvan.

Suljetut ja avoimet kuulokkeet

Suljetut kuulokkeet vaimentavat ympäristön ääniä eivätkä päästä kuuntelemaasi musiikkia ulos, joten ne soveltuvat paremmin yleisiin tiloihin. Avoimet kuulokkeet puolestaan ovat parempi vaihtoehto, kun halutaan nauttia kotona korkeatasoisesta äänenlaadusta.

Kuulokekaapeli

Parasta äänenlaatua haluavan kannattaa valita kotiinsa elastomeerilla päällystetty kaapeli, joka ei sotkeennu, sekä kullalla pinnoitettu liitin.

Langattomuus

Se voi olla etu televisiota katsellessa, kotiteatterin kanssa ja pelikonsoleilla pelatessa, mutta haittana ovat akkujen kuluminen ja signaalin laatu. Digitaalinen radiolähetys takaa häiriöttömän signaalin, mutta se on kallis.

Taajuusvaste

Nykyään useimmat kuulokkeet toistavat eri taajuisia ääniä välillä 20–20 000 hertsiä. Yleensä emme edes pysty havaitsemaan ääniä tämän välin ulkopuolella.

Herkkyys

Suurimmaksi äänenvoimakkuudeksi riittää useimmiten 100 desibeliä, kun taas 110 desibeliä on jo poikkeuksellinen arvo.

Vastamelukuulokkeet

Vastamelukuulokkeet tunnistavat ympäristön häiriöäänet ja vaimentavat ne tuottamalla vaiheeltaan vastakkaista ääntä, jolloin syntyy hiljaisuus. Tuloksena on nautinnollinen kuuntelukokemus meluisissakin paikoissa.

Magazine
No
No

Osallistu keskusteluun!