
Suklaakin olisi jo tarpeeksi, mutta näissä brownieissa on kaikkea: rapeita saksanpähkinöitä, kirpeitä karpaloita ja kermaisaa maapähkinävoita. Kannattaa tehdä kaksi annosta.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
8 annosta
	Valmistelu: 10 minuuttia
	Valmistaminen: 30 minuuttia
150 g jauhoja
	125 g sokeroimatonta kaakaojauhetta
	1 tl leivinjauhetta
	1/4 tl ruokasoodaa
	1/4 tl suolaa
	175 g tiiviisti pakattua vaaleaa fariinisokeria
	50 g kermaisaa maapähkinävoita
	3 rkl vaaleaa oliiviöljyä
	1 iso muna
	2 tl vaniljauutetta
	125 g rouhittuja saksanpähkinöitä
	75 g kuivattuja karpaloita tai kirsikoita
	30 g pilkottua makeahkoa suklaata
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele halkaisijaltaan 20 cm oleva neliskulmainen leivontavuoka. Yhdistä leivinpaperilla jauho, kaakaojauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.
2. Vatkaa sähkövatkaimella keskikokoisessa kulhossa fariinisokeri, maapähkinävoi, öljy ja kananmuna tasaiseksi massaksi. Vatkaa sekaan vanilja. Lisää jauhoseos käyttäen vatkaimessa matalaa tehoa. Lisää sekaan pähkinät, karpalot ja suklaa.
3. Paista 25–30 minuuttia tai kunnes leivonnaisen keskelle työnnettyyn tikkuun ei enää tartu taikinaa vaan muutamia muruja. Anna viilentyä vuoassa jäähdytysritilällä ennen kuin leikkaat browniet kahdeksaan palaan.



    




Osallistu keskusteluun!