Mausteinen raparperikeitto | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Mausteinen raparperikeitto

Luo: 05/31/2013 - 13:28

Raparperi, kaneli ja sitruuna yhdistyvät tässä kirpeässä, mutta makeassa keitossa, joka sopii niin jälkiruuaksi kuin alkuruuaksi kesäaterialle.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4 ANNOSTA
Valmisteluaika: 5 minuuttia + jäähdytys
Valmistus: 25 minuuttia

2 l kuutioitua raparperia
250 g sokeria
4 kanelitankoa
¼ tl suolaa
4 ½ rkl maissitärkkelystä
1 sitruunaviipale
4 rkl hapankermaa

1. Lisää 0,8 l vesi, raparperi, kanelitangot ja suola kattilaan ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljaa, kunnes raparperi on pehmeää (noin 20 minuuttia). Poista kanelitangot.

2. Siivilöi malto pois ja kiehauta uudestaan. Sekoita maissitärkkelys ja 0,5 dl vettä tasaiseksi tahnaksi. Sekoita kattilaan ja keitä sekoittaen, kunnes keitto paksuuntuu (noin 3 minuuttia). Nosta kattila liedeltä ja lisää sitruunaviipale. Anna viiletä.

3. Peitä ja viilennä jääkaapissa vähintään kolme tuntia. Poista sitruunaviipale ja koristele annokset hapankermalla.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!