Kesäiset keitot | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Kesäiset keitot

Luo: 06/12/2015 - 10:57

Ajatteletko keittojen sopivan ainoastaan kylmän kelin ateriaksi? Muutetaanpa käsitystäsi. Nämä helposti valmistettavat ja maukkaat keitot ovat täydellistä kesäruokaa.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Viileää ja kermaista, kirpeää ja pirtsakkaa, kuumaa ja kylmää - keitot ovat loistavia alkuruokia lämpimän illan päivälliselle tai kevyitä lounaita sellaisenaan. Kata kulhot ja lusikat, nyt on keittoaika!

Kesä-borssi
Täydellisen kesäisenä keittona borssissa on punajuuren makeutta tasapainotettu sitruunamehun kirpeydellä ja tillin voimakkaalla maulla. Vispilöi joukkoon hapankerma ja saat räiskyvänpunaisesta keitosta vaalean ruusun sävyisen.
Resepti

Hapankuumakeitto
Saattaa kuulostaa oudolta, mutta kuumassa ilmastossa elävät ihmiset sopeutuvat kuumuuteen nauttimalla mausteista ruokaa. Tämä kiinalaistyyppinen keitto sopii kuumuuden teemaan, mutta mikäli pidät vielä tulisemmasta, lisää chili-valkosipulikastiketta makusi mukaan.
Resepti

Gazpacho sattumilla
Tarjoile tämä eteläisen Espanjan Andalusiasta lähtöisin oleva keitto juotavana alkupalana tai kulhoista kesäisenä iltapalana. Valkosipulikrutongit tuovat siihen hieman rapeutta.
Resepti

Kermainen avokado-kookoskeitto
Trooppiset chilin, kookoksen ja korianterin maut antavat luonnetta tälle keittämättä valmistuvalle sosekeitolle. Keiton silkkinen koostumus ja samettinen maku syntyy mehukkaista, kypsistä avokadoista ja pehmeän kermaisesta kreikkalaisesta jogurtista.
Resepti

Kesäinen kasviskeitto pestolla
Makoisa basilikapesto sävyttää kesäiseksi tämän kevyen version klassisesta ranskalaiskeitosta. Aromikkaat vihannekset tuovat runsaasti makua pitäen rasvan kurissa. Miten hurmaava tapa nauttia päivittäinen vihannesannos!
Resepti

Vesikrassikeitto ja valkosipuliset leipätikut
Tummanvihreä, pippurinen vesikrassi on pullollaan terveellisiä ravintoaineita, joten saat nauttia tästä jumalaisen täyteläisestä keitosta vailla tunnontuskia.
Resepti

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!