Soijakastikkeessa, valkosipulissa ja limettimehussa marinoitu naudanliha antaa tälle salaatille aasialaisen vivahteen. Basilikasta, korianterista ja mintusta syntyy huumaava aromi, ja punaiset chilit tuovat mausteista potkua.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
4 annosta
Valmistelu: 25 minuuttia
Kypsennys: 10 minuuttia
450 g naudan fileepihviä
1 dl vähäsuolaista soijakastiketta
2 murskattua valkosipulinkynttä
5 rkl limetin mehua
450 g suupaloiksi pilkottua parsakaalia
3/4 dl tuoretta minttua
3/4 dl tuoretta basilikaa
0,5 dl tuoretta korianteria
1 pieni kurkku suikaleina
2 ohueksi viipaloitua punaista chiliä
2 tl fariinisokeria
1. Laita naudanliha, puolet soijakastikkeesta ja 2 rkl limetin mehua suureen kulhoon. Anna marinoitua 10 minuutin ajan.
2. Esilämmitä grilli tai uunin grillivastus hyvin kuumaksi. Paista pihviä 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä sivuun.
3. Laita parsakaalit höyrytysastiaan. Laita suureen kattilaan hieman vettä ja kiehauta. Laita höyrytysastia kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5-6 minuuttia kunnes parsat ovat rapeita. Anna jäähtyä 10 minuutin ajan. Laita parsat suureen kulhoon ja lisää minttu, basilika, korianteri ja kurkku.
4. Suikaloi naudanliha ja lisää salaattiin. Sekoita kulhossa chilit, sokeri, loppu soijakastike ja 3 rkl limetin mehua. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Jaa lautasille ja tarjoile.
Osallistu keskusteluun!