Jaguarilta uusi aluevaltaus | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Jaguarilta uusi aluevaltaus

Luo: 02/29/2016 - 15:15

Jaguar oli pitkään brittiläinen luksusautomerkki, jonka ratin taakse oli helpointa kuvitella kartanonherra tai menestyvä yrittäjä. Tilanne on viime vuosina muuttunut, kun Jaguar on uudistanut voimallisesti mallistoaan, joka puhuttelee nyt myös uusia kohderyhmiä.

Kuva: 
Jaguar
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Malliston uusin tulokas on F-Pace, joka on Jaguarin päänavaus urheilullisten citymaastureiden markkinoilla.

Valitut Palat oli paikalla, kun Jaguaria maahantuovan Inchcape Motors Finlandin johtaja Ismo Pohjonen ja tuotepäällikkö Pasi Pönkänen esittelivät uutuutta lehdistölle Helsingissä helmikuussa 2016.

Jaguar luonnehtii F-Pacea crossoveriksi eli se ei ole maasturi sanan varsinaisessa merkityksessä vaan pikemminkin urheilullinen ja nuorekas menopeli, joka kulkee mukavasti kaupungissa ja maantiellä muttei pelkää mökkitietäkään. Nuorekkaasta ulkomuodosta huolimatta auto miellyttänee myös varttuneempia autoilijoita, koska hieman tavallista henkilöautoa korkeampaan autoon on helppo istuutua ja ajoasento on miellyttävä.

F-Pace on urheilullisen näköinen eikä ulkonäkö petä, sillä autosta löytyy myös suorityskykyä. Mallisto alkaa takavetoisesta käsivalintaisesta kaksilitraisesta 180-hevosvoimaisesta dieselistä ja päättyy kolmelitraiseen 380-hevosvoimaiseen nelivetoautomaattiin, jota liikuttaa V6-bensiinimoottori. Auton muotoilu, erityisesti takaosa, tuo mieleen Porsche Macanin, jolle Jaguar tarjoaa nyt varteenotettavan kilpailijan.

Urheilullisuus ei F-Pacen kohdalla onneksi tarkoita epämukavuutta, vaan auto tarjoaa reilut tilat myös takamatkustajille niin pituus kuin korkeussuunnassa. Tavaratila on 650 litraa, jota voi pitää hyvänä lukuna tämän tyyppiselle autolle. Ajo-ominaisuuksia vakauttaa osaltaan pitkä akseliväli, 2874 millimetriä. Auton erikoisuus on runsas alumiinirakenteiden käyttö, jolla on valmistajan mukaan saavutettu koriin hyvä vääntöjäykkyys ja painonsäästö.

F-Pace tulee varsinaisesti Suomen markkinoille alkukesästä 2016. Auton verollinen kokonaishinta on alkaen 55746 euroa. Kallein First Edition –malli maksaa 136 790 euroa.

Web
No
Yes

Osallistu keskusteluun!