Valmista itse suomalainen perunasalaatti.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
4–6 annosta
6–8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
1 pieni, hienonnettu sipuli
10 cm ohuesti suikaloitua purjoa
2 kuutioitua maustekurkkua
1–2 kuutioitua omenaa (poista siemenkota)
3 rkl kapriksia
1/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
Kastike:
1 dl majoneesia
1 tlk (2 dl) ranskankermaa
1 rkl mietoa sinappia
ripaus sitruunapippuria
suolaa, sokeria
(silputtua ruohosipulia)
1. Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä, kuori ja kuutioi.
2. Lisää kaikki muut ainekset ja sekoita kahdella lusikalla nostellen. Mausta seos suolalla ja valkopippurilla.
3. Sekoita kastikkeen ainekset.
4. Kaada kastike salaattiin ja sekoita varoen. Peitä kulho kelmulla. Nosta perunasalaatti jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi ennen tarjoamista.
Ohje on Valittujen Palojen kirjasta Erinomaista! Kotitekoista! (2008).
Osallistu keskusteluun!