Jarno Trulli siirtyi formuloista viineihin | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Jarno Trulli siirtyi formuloista viineihin

Luo: 05/30/2012 - 17:23

Pitkän uran F1-kuljettana tehnyt italialainen Jarno Trulli, 38, vieraili Suomessa esittelemässä viinitilansa tuotteita, jotka tulivat myyntiin Viking Linen laivoille kesän kynnyksellä.

Valittujen Palojen päätoimittaja Ilkka Virtanen ja italialainen F1-kuljettaja Jarno Trulli.
Kuva: 
Valitut Palat

Pitkän uran F1-kuljettana tehnyt italialainen Jarno Trulli, 38, ymmärtää kilpa-autojen lisäksi myös hyvän ruoan ja viinien päälle. Trulli vieraili Suomessa toukokuun lopussa esittelemässä viinitilansa tuotteita, jotka tulivat myyntiin Viking Linen laivoille kesän kynnyksellä.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Trullilla on viinituntijana pitkät perinteet, koska jo hänen isoisänsä viljeli viiniä. Trulli on yhdessä isänsä ja muutamien yhteistyökumppaneiden kanssa ollut mukana Italiassa Abruzzon alueella sijaitsevassa Castorani-viinitilassa jo pitkään. Kehitystyön myötä viinit ovat voittaneet alan palkintoja, ja niitä on alettu viedä useisiin maihin.

Viking Linen laivoilla Jarno Trulli -viinien valikoimaan kuuluu viisi erilaista punaviiniä (6,90-29,90 euroa), yksi roséviini (10,90 euroa), kaksi valkoviiniä (10,90-24,90 euroa) ja prosecco-kuohuviini Paparazzi (13,90 euroa).

Kuten odottaa sopii, Jarno–viineissä on särmää kuin formula ykkösissä. Paparazzi-kuohuviini toimii oivallisesti aperitiivina. Valkoviini Jarno Bianco Colline Pescaresi maistuu hyvin kalaruokien, esimerkiksi lohen tai nieriän kanssa.  Punaviini Jarno Rosso Colline Pescaresi (29,90 euroa) sopii puolestaan hyvin punaisen lihan, esimerkiksi poron sisäfileen kumppaniksi.

Trullilla on läheiset suhteet Suomeen, koska hän sai aikoinaan etunimensäkin suomalaiselta edesmenneeltä ratamoottoripyöräilijältä Jarno Saariselta, jonka ihailija hänen isänsä oli. Kesäkuussa 2006 Trulli keräsi Helsingin Rautatientorin täyteen yleisöä, kun hän Panasonic Toyota -tallin näytöstilaisuudessa ajoi formulaykkösautoaan.

Jarno Trulli ajoi vielä viime vuonna Heikki Kovalaisen tallikaverina Lotus-tallissa (nykyään Caterham F1), jossa hän joutui kuitenkin tekemään tilaa runsaat sponsorirahat mukanaan tuoneelle venäläiselle Vitali Petroville. Trulli oli Helsingissä vieraillessaan vaitonainen jatkosuunnitelmistaan kilpa-autoilun saralla muttei sulkenut pois mahdollisuutta palata takaisin F1-sarjaan.

Jarno Trulli aloitti uransa 1980-luvulla karting-sarjoissa, joissa hän ajoi useita vuosia ja voitti lukuisia arvokisoja. Sieltä hän siirtyi F3-sarjaan vuonna 1996 ja vuotta myöhemmin F1-luokkaan. Trullilla on F1-uraltaan yksi voitto, Monacon GP:stä vuodelta 2004, ja neljä paalupaikkaa.

Sveitsin Luganossa kirjoilla olevalla Trullilla on vaimo ja kaksi kouluikäistä poikaa.

Trullin seurueeseen Suomen-vierailulla kuului Lucio Cavuto, joka on ollut Trullin manageri tämän moottoriurheilu-uran alusta asti vuodesta 1980-luvun lopulta. Miesten yhteistyö jatkuu nyt myös Castorani-viinien markkinoinnissa. Jarno Trulli ja Lucio Cavuto toivottivat Valittujen Palojen ja Meidän Suomen lukijoille hyvää kesää.

Magazine
No
No

Osallistu keskusteluun!