Kokoa tämä salaatti juuri ennen tarjoilua: kiivihedelmän entsyymit alkavat hajottaa lihan proteiineja mikäli annoksen antaa seistä. Nauti siis tämä mausteinen ja virkistävä salaatti kun kana on vielä lämmintä.
4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Kypsennys: 20 minuuttia
4 ohueksi viipaloitua kevätsipulia
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 1/4 tl kuivattua timjamia
1 tl mustapippuria
3/4 tl jauhettua maustepippuria
3/4 tl suolaa
4 rkl punaviinietikkaa
2 rkl Dijon-sinappia
2 tl fariinisokeria
450 g kanan rintafileetä
1 rkl oliiviöljyä
5 dl ananasta paloina
4 kiivihedelmää kuorittuna ja lohkottuna
1 iso punainen paprika suikaleina
2 1/2 dl pikkujamssipapua suikaleina
1. Sekoita isossa kulhossa puolet kevätsipuleista, valkosipuli, timjami, mustapippuri, maustepippuri ja 1/2 tl suolaa. Lisää 2 rkl viinietikkaa, 1 rkl sinappia sekä fariinisokeri ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon kanafileet ja pyörittele mausteseoksessa. Peitä astia ja jätä tekeytymään.
2. Vatkaa toisessa kulhossa loput 2 rkl viinietikkaa, 1 rkl sinappia, 1/4 tl suolaa ja oliiviöljy. Lisää sekaan loput kevätsipulit, ananaspalat, kiivit, paprika ja pikkujamssipapu. Sekoita.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
3. Lämmitä grilli tai uunin grillivastus. Grillaa kanafileitä 4 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes ne ovat kypsiä. Jäähdytä kädenlämpöiseksi ja leikkaa viistosti siivuiksi. Lisää kulhoon, sekoita ja tarjoile.
Osallistu keskusteluun!