Reader’s Digest sopi rahoituksen uudelleenjärjestelystä | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Reader’s Digest sopi rahoituksen uudelleenjärjestelystä

Luo: 02/18/2013 - 12:25

Aikakauslehtikonserni Reader’s Digestin emoyhtiö RDA Holdings Co on päässyt päärahoittajiensa kanssa periaatesopimukseen lainojensa uudelleenjärjestelystä ja rahoitusasemansa vahvistamisesta.

Valitut Palat

TIEDOTE 18.2.2013

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Julkaisuvapaa heti

Aikakauslehtikonserni Reader’s Digestin emoyhtiö RDA Holdings Co on päässyt päärahoittajiensa kanssa periaatesopimukseen lainojensa uudelleenjärjestelystä ja rahoitusasemansa vahvistamisesta.

Reader’s Digestin pääjohtaja Robert E.Guth arvioi rahoitusjärjestelyn tarjoavan konsernille entistä paremman aseman strategiansa toteuttamisessa, koska järjestelyn myötä sen velkataakka supistuu 80 prosentilla.

-Uskomme, että tämä järjestely tarjoaa meille parhaat mahdollisuudet toteuttaa konsernissamme käynnissä olevaa muutosprosessia, joka perustuu vahvoihin brändeihimme, Guth sanoo Reader’s Digestin tiedotteessa.

Reader’s Digestin emoyhtiön osalta rahoituksen uudelleenjärjestelyn mahdollistaa ns. vapaaehtoinen ja ennalta sovittu Chapter 11-menettely. Menettely koskee vain yhtiön Yhdysvalloissa olevia toimintoja eikä sillä ole vaikutuksia Reader’s Digestin kansainvälisiiin toimintoihin, joiden rahoitus on turvattu normaaliin tapaan.

Rahoituksen uudelleenjärjestelyllä ei ole vaikutuksia Reader’s Digestin Suomessa toimivan tytäryhtiön, Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab:n toimintaan ja maksuvalmiuteen. Valittujen Palojen toimitusjohtajan Juha Pyykölän mukaan Suomen toimintojen toiminnallinen kannattavuus on hyvä ja vuosi 2013 on alkanut vahvasti.

Reader’s Digest -lehti on maailman luetuin aikakauslehti, joka ilmestyy 50 eri painoksena ja 21 eri kielellä. Valitut Palat on Suomen viidenneksi suurin yleisölehti levikillä mitattuna. Lehden levikki on yli 177 000.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Juha Pyykölä (09) 503 4665 ja rda.com.


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 21 eri kielellä ja 50 eri painoksena. Reader’s Digest –lehtien maailmanlaajuinen levikki on noin 23 miljoonaa kappaletta ja niillä on 95 miljoonaa lukijaa.

Magazine
No
No

Osallistu keskusteluun!