Nämä rubiininpunaiset kaunokaiset maistuvat kesältä. Pitkästä valmistusajasta huolimatta uunitomaatit ovat helppotekoisia. Maistele niitä juustovesikrassikeksien kanssa tai käytä pastakastikkeissa tai salaateissa.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
4 HENGELLE
Valmisteluaika: 10 minuuttia
Kypsennys: 3 tuntia
1,3 kg pituussuunnassa puolitettuja luumutomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
5 hienonnettua valkosipulinkynttä
1,25 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1 tl sokeria
¾ tl suolaa
1. Esilämmitä uuni 120 asteeseen. Vuoraa uunivuoka foliolla.
2. Kääntele tomaatteja isossa kulhossa öljyn, valkosipulin, basilikan, rosmariinin, sokerin ja suolan seassa. Asettele tomaattiviipaleet leikattu puoli ylöspäin vuokaan ja kypsennä 3 tuntia tai kunnes ne ovat luhistuneet ja kuori rapeutunut.
3. Tarjoile huoneenlämpöisinä tai kylminä.
Osallistu keskusteluun!