Suomalainen perunasalaatti | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Suomalainen perunasalaatti

Luo: 12/27/2016 - 10:12

Valmista itse suomalainen perunasalaatti.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4–6 annosta

6–8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
1 pieni, hienonnettu sipuli
10 cm ohuesti suikaloitua purjoa
2 kuutioitua maustekurkkua
1–2 kuutioitua omenaa (poista siemenkota)
3 rkl kapriksia
1/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria

Kastike:
1 dl majoneesia
1 tlk (2 dl) ranskankermaa
1 rkl mietoa sinappia
ripaus sitruunapippuria
suolaa, sokeria
(silputtua ruohosipulia)

1. Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä, kuori ja kuutioi.

2. Lisää kaikki muut ainekset ja sekoita kahdella lusikalla nostellen. Mausta seos suolalla ja valkopippurilla.

3. Sekoita kastikkeen ainekset.

4. Kaada kastike salaattiin ja sekoita varoen. Peitä kulho kelmulla. Nosta perunasalaatti jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi ennen tarjoamista.

Ohje on Valittujen Palojen kirjasta Erinomaista! Kotitekoista! (2008).

Book
No
No

Osallistu keskusteluun!