Parhaat jouluvinkit ja -ideat | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Parhaat jouluvinkit ja -ideat

Luo: 12/02/2013 - 17:12

Tässä muutama näppärä vinkki ja idea, joiden avulla joulunaikasi sujuu sutjakkaasti!

Kuva: 
iStock
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Säilytä havukoriste tuoreena

Kun ostat kukkakaupasta havukoristeen jouluksi, neulaset kiiltävät tuoreuttaan. Mutta jo viikon päästä ne alkavat kuivua, himmentyä ja putoilla. Saat koristeen kestämään huomattavasti pidempään, kun suihkutat siihen tuoreeltaan hiuslakkaa. Se estää neulasia haihduttamasta kosteuttaan.

Korista joulukuusi

Saat koristelluksi joulukuusen hauskan vanhanaikaiseksi, kun teet siihen koristeköynnöksiä suurista napeista. Kiinnitä napit yhteen pitkällä narulla tai siimalla.

Valmista joulumakeiset

Valmista tyhjistä vessapaperirullista suuria joulumakeisia, joista ponnahtaa esiin hauskoja pikku yllätyksiä. Sido pikkuesineiden – makeisen, ilmapallon, pyyhekumin tai muun – ympärille noin 20-senttinen naru. Narua pitäisi sitomisen jälkeen jäädä vielä noin 15 sentin pätkä. Pane lahja pahvirullaan niin, että naru juoksee siitä ulos. Päällystä rullat värikkäällä kreppi- tai silkkipaperilla ja kääräise päät koristeeksi. Kun lapsi vetää narusta, pää aukeaa ja sisältää ponnahtaa pieni lahja.

Kiinnitä jouluvalot

Joulun koristevaloja ei ole lainkaan niin hankala ripustaa kuin aluksi näyttää. Kiinnitä valot paikoilleen pyykkipojilla – räystäisiin, puihin ja pensaisiin.

Ripusta joulukoristeet

Onko joulukuusen koristelaatikossa pikkukoristeita, jotka ovat säilyneet sukukalleuksina vuosikymmenestä toiseen? Jotta arvokoristeet todella pysyvät puussa, kiinnitä ne oksiin vanhan langan sijasta pussinsulkijalangalla.

Book
No
No

Osallistu keskusteluun!