Kahdeksan helppoa kasvomaalausideaa halloweeniksi | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Kahdeksan helppoa kasvomaalausideaa halloweeniksi

Luo: 10/11/2016 - 13:23

Käytitpä turvallisia ja poispeseytyviä kasvomaaleja tai meikkipussistasi löytyviä tuotteita, näillä hauskoilla ideoilla saat muutamassa minuutissa pienen lisän lapsesi kotitekoiseen – tai kaupasta ostettuun – halloween-naamiaisasuun.

Kasvomaalaukset ovat kätevä tapa luoda Halloween-tunnelmaa.
Kuva: 
Thinkstock

 

Klovnin kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

Saat nopeasti eläväisen näköisen klovnin jättämällä pois pohjamaalin. Suurenna silmiä levittämällä valkoista maalia sienellä, lisää mustat rajaukset siveltimellä tai meikkikynällä ja vihreät tehosterajaukset myöskin siveltimellä tai meikkikynällä. Piirrä suuri punainen suu meikkisiveltimellä ja rajaa se valkoisella ja mustalla. Piirrä molempiin suupieliin valkoiset, mustalla rajatut hymykuopat. Viimeistele pilkullisella hatulla, suurella rusetilla ja kiharaisella vihreällä tukalla.

Supersankarin kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Tämä vihreä maski, joka ei lähde irti lentäessäkään, tehtiin nopeasti sienellä ja rajattiin siveltimellä. Erottuvammat kulmakarvat saat maalaamalla ne ohuella levittimellä. Muista, että lentävä oikeuden puolustaja tarvitsee myös kahisevan viitan!

Keijukaiskasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Tee silmien ympärillä näkyvä lumoava koristemaalaus käyttämällä ohutta sivellintä tai meikkikynää. Aloita rajaamalla silmät luomen reunaa myöten ja jatka rajausta ohimoille. Maalaa posket ja ohimot laventelinsiniseksi vaahtomuovisienellä ja lisää sinisiä koukeroita, valkoisia viivoja ja valkoisia pisteitä siveltimellä tai meikkikynällä. Älä unohda lisätä harsokankaisia siipiä, tyllihametta ja jalokivin koristeltua taikasauvaa asun täydentämiseksi.

Noidan kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Aloita tekemällä vihreä pohjamaalaus sienellä. Piirrä siveltimellä tai meikkikynällä karmeita mustia viivoja, ja korosta niitä valkoisella. Rajaa noidan silmät mustalla, ja korosta myös kulmakarvoja mustalla. Levitä poskille ja leukaan vihreää ja valkoista meikkiä, ja lisää hieman mustaa meikkiä peittämään yhden hampaan.

Leijonan kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Levitä keltainen pohjamaali sienellä, ja piirrä sitten leijonan silmät valkoisella kasvomaalilla käyttämällä vaahtomuovilevitintä ja rajaamalla ne siveltimellä mustalla värillä. Maalaa samalla tavalla kuono ja karvatuppo suun alle; molemmat rajataan mustalla käyttämällä sivellintä tai meikkikynää, ja kuonoon piirretään mustia pilkkuja. Seuraavaksi, maalaa nenä mustaksi ja käytä punaista meikkiä tai huulipunaa piirtääksesi leijonalle korkeat kulmakarvat ja viikset. Kuonoon piirretään mustia pilkkuja. Lisää kultaiset, pannalla kiinnitettävät korvat, tai muotoile lapsen hiuksista ”poninhäntäkorvat”.

Merirosvon kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Saat luotua lainsuojattoman merimiehen vain muutamalla sipaisulla mustaa kasvomaalia. Paksut kulmakarvat saat tehtyä meikkisiveltimellä tai meikkikynällä; myös pukinparta ja sänki voidaan piirtää siveltimellä tai meikkikynällä. Käytä sormeasi tehdäksesi varjostukset silmien alle, ja viimeistele maalaamalla viikset ohuella luomivärisiveltimellä.

Muumion kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Kokeile leveitä vaahtomuovilevittimiä tehdäksesi valkoisia, kasvojen yli kulkevia suikaleita, ja rajaa ne siveltimellä mustalla värillä. Koska muumio on hyvin vanha, sen kääreet ovat hieman likaiset: saat sen aikaan siveltimellä. Piirrä meikkikynällä ylimääräisiä hampaita ja väritä ne pienellä vaahtomuovilevittimellä. Viimeistele asu likaisella pääkääreellä, jona toimii lääkekaapista löytyvä sideharso.

Linnunpelättimen kasvomaalaus


 
Kuva: Reader’s Digest

Aloita levittämällä keltainen pohjamaali sienellä. ”Ompele” sitten suu mustilla ompeleilla piirtämällä ne siveltimellä tai meikkikynällä, ja tee siveltimellä valkoiset korostukset. Tee samanlaisin vedoin otsan ja poskien paikat ja silmäripsien jatkeet. Viimeistele olkitäytteisellä hatulla ja flanellipaidalla, jonka sisällä on olkea.

 

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!