Cobbin salaatilla täytetyt kalkkunavoileivät | Valitut Palat
Tilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksiTilaa nyt Valitut Palat -lehti lahjaksi!KESÄALE!

TILAA VALITTUJEN PALOJEN UUTISKIRJE!

Cobbin salaatilla täytetyt kalkkunavoileivät

Luo: 04/27/2016 - 08:43

Näiden runsaiden voileipien välissä on kaikki perinteiset Cobbin salaatin ainekset. Ne tyydyttävät varmasti kenen tahansa nälän mukaan otettavalla juhla-ateriallasi.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

Inject Testi Mainos

Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!

4 annosta
Valmistelu: 15 minuuttia
Valmistus: 5 minuuttia

4 rkl vähärasvaista majoneesia
30 g murennettua sinihomejuustoa
2 rkl tuoretta leikattua ruohosipulia
4 viipaletta vähärasvaista pekonia
1 pieni avokado
8 viipaletta monivilja- tai hapanleipää paahdettuna
125 g vesikrassia, josta kovat varret karsittu
375 g vastapaistettuja kalkkunan rintasuikaleita
3 viipaloitua keskikokoista tomaattia
4 vihersipulia ohuina suikaleina

1. Yhdistä majoneesi, sinihomejuusto ja ruohosipuli pienessä kulhossa.

2. Paista pekoni keskikokoisella paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes se on rapeaa. Siirrä talouspaperin päälle ja anna rasvan imeytyä siihen, revi sitten pekoni pieniksi palasiksi. Kuori avokado ja poista siitä kivi. Leikkaa se sitten ohuiksi viipaleiksi.

3. Levitä sinihomejuustoseos leivälle tasaisesti. Aseta neljälle viipaleista vesikrassia, kalkkunaa, tomaatteja, vihersipulia, avokadoa ja pekonia. Aseta jäljellä olevat leipäpalat niiden päälle ja leikkaa leivät vinottain kahtia.

Web
No
No

Osallistu keskusteluun!