Joka piknikille tarvitsee alkuruoan, jotta homma saadaan käyntiin. Nämä paahdetut alkupalat sopisivat yhteen kuivatun salamiviipaleen, esimerkiksi sopressatan, kanssa.
4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 2 minuuttia
175 g marinoituja artisokkia hyvin valutettuna ja lohkottuna
1 iso suuriksi paloiksi pilkottu tomaatti, josta siemenet poistettu
0,5 dl kivettömiä mustia oliiveja pilkottuna suuriksi paloiksi
2 rkl silputtua persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
8 ohutta viipaletta italialaista leipää kevyesti paahdettuna
1. Yhdistä keskikokoisessa kulhossa artisokat, tomaatti, oliivit, persilja, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.
Inject Testi Mainos
Tämä on testi mainos. KOkeillaan kuinka tämä mahdollisesti toimii!
2. Jaa artisokkasekoitus tasaisesti leivänpaloille juuri ennen tarjoilua.
Osallistu keskusteluun!